• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In Parochie,Welkom in de Bavo!

Welkom in de Bavo!

Welkom in de Kathedrale Basiliek Sint Bavo en welkom in de Parochie Sint Bavo. Misschien is dit je eerste bezoek aan de Bavo? Misschien heb je de Bavo al heel vaak bezocht maar heb je nog niet eerder bedacht je aan te melden bij de parochie? Misschien ben je in Haarlem komen wonen en opzoek naar een parochie. Wat je hier ook brengt, je bent welkom in de parochie en willen graag met je kennismaken.

100x100-bavologoJe aanmelden bij de parochie heeft vele voordelen. Met je aanmelding draag je bij aan een vitale parochiegemeenschap en dat is velen veel waard. Verder ontvang je vijf keer per jaar het BavoJournaal. Hierin vind je het overzicht van de vieringen en allerlei nieuws en achtergronden. Met een bijdrage aan de Actie Kerkbalans steun je de parochie ook financieel en stel je de toekomst van de parochie veilig. Kortom: je bent van harte welkom! Meld je aan via email of het parochiesecretariaat. Voor een kennismaking kan je ook per email of het parochiesecretariaat contact leggen met de plebaan.

Parochie Sint Bavo

Leidsevaart 146
2014 HE Haarlem
Tel. 023-532 30 77
www.rkbavo.nl
info@rkbavo.nl