• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In Nieuws

Bavo-wijn: ‘Uw donatie steunt de restauratie!’

De Club van 1 Miljoen coördineert de geldinzameling voor Bavowijnde bijdrage van € 1 miljoen van de parochiegemeenschap aan de restauratie. De geldinzameling gaat officieel van start op zondag 23 november wanneer we Bavo-wijn lanceren. Er zijn twee mooie wijnen uit Italië geselecteerd van het wijnhuis Cantina Valpantena uit de streek Veronese (Noord-Italië). Uiteraard dragen de flessen een eigen Bavo-etiket zodat het ook echt een Bavo-wijn is!

Pergolino (rood en wit)

Rode wijn van het druivenras Corvina en Molinera: helder rode kleur in de geur overtuigend cerise, de smaak is zacht en rond met een smaakvolle afdronk van kersen en een lichte kruidigheid.
Witte wijn van het druivenras Garganega: sprankelend van kleur, fris droog met zachte zuren, in smaak zijn het meloen en peer die sterk naar voren komen.

De verkoop start op zondag 23 november na de Hoogmis. Ook is er dan een proeverij. Daarna wordt er verkocht op de adventzondagen en Kerstmorgen. De flessen worden verkocht voor € 9,95 en een doos bestaande uit zes flessen kost € 55,00. De opbrengsten komen uiteraard geheel ten goede aan de restauratie.

Leuk om te geven of om zelf lekker van te genieten. Kortom: van harte aanbevolen!

Meer informatie ook via restauratie@rkbavo.nl.

Club van 1 Miljoen
Bibiana Massaro
Paulien Baijer
Paul Vetter