• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In archief

Restauratieloterij met drie interessante prijzen

Op 30 oktober 2015 vindt de trekking plaats van de Lotrestauratieloterij.
Dit is een nieuw initiatief waarmee u direct bijdraagt aan de restauratie en blijvend behoud van de Nieuwe Bavo. En er zijn drie interessante prijzen te winnen.

Eerste prijs: Goede week in Rome en ontmoet Bodar en prins Jaime

De eerste prijs is een geheel verzorgde vliegreis naar Rome voor twee personen. U vliegt met KLM op Goede Vrijdag ’s ochtends naar Rome en ontmoet na aankomst Antoine Bodar die u persoonlijk zal rondleiden in de Friezenkerk. En daarmee is het nog niet afgelopen: Peter.Basiliek2.mook staat er een ontmoeting gepland met de Nederlandse ambassadeur bij de Heilige Stoel: prins Jaime de Bourbon de Parme. Uw verblijf is in een elegant driesterrenhotel nabij de Spaanse Trappen. U verblijft uiteraard het hele Paasweekend in Romen en vliegt op Tweede Paasdag weer terug naar Nederland. 

Tweede prijs: lang weekend Berlijn

De tweede prijs brengt u naar een ander Europees hoogtepunt: Berlijn. Per trein reist u op vrijdag van Amsterdam naar Berlijn. U verblijft daar drie nachten in een centraal gelegen comfortabel driesterrenhotel. Op maandag reist u weer terug.

Derde prijs: diner voor twee in restaurant De Bokkedoorns

Een diner voor 2 personen in het sfeervolle, met 2 Michelinsterren bekroonde, restaurant “De Bokkedoorns” in Overveen. Laat u in de watten leggen op een steenworp van Haarlem tussen het groen en de duinen.

Loten

Het aantal loten is beperkt tot 1.000 en een lot kost  25 euro. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de restauratie van de Bavo. Loten zijn te koop op zondag na de viering en doordeweeks bij de koster. Nog handiger is om een lot te bestellen via e-mail. U maakt dan het totaal bedrag van het aantal gewenste loten over op IBAN NL22INGB 000 27 15 042 t.n.v. Stichting Kathedrale Basiliek Sint Bavo o.v.v. Loterij + uw naam. U stuurt tevens een e-mail naar restauratie@rkbavo.nl met daarin uw contactgegevens. U krijgt dan na ontvangst van het verschuldigde bedrag de loten thuis gestuurd.

De trekking is op 30 oktober 2015 onder toeziend oog van een notaris. Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht en de uitslag komt eveneens op www.rkbavo.nl te staan.