• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In Nieuws

Diocesane busreis naar De Nieuwe Bavo Bloeit

De Kathedraal van ons bisdom maakt zich op voor de 3e editie ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’. Het evenement vindt plaats van 21 tot en met 23 april 2017 en draagt als motto ‘Getooid als een Bruid’. Op vrijdag 21 april 2017 om 13:00 uur opent hulpbisschop Mgr. Jan Hendriks voor het hele Bisdom dit evenement met een Pontificale H. Mis voor katholieken in parochieverband, leden van KBO’s, diverse koren en de vele vrijwilligers.

Na de viering stelt de Haarlemse Bisschop het zeer op prijs alle aanwezigen te begroeten.

De Nieuwe Bavo Bloeit

Foto: Jimmy Purimahuwa

De dag zal in het teken staan van onze eenheid en wordt afgesloten met samenzang. Het belooft een kleurrijke dag te worden waar iedereen zich een warm welkom weet.

Bloemsierkunst en Jan Dibbets en andere kunstenaars

De gasten worden verrast met een overweldigende waterval aan bloemstukken, geschikt door het Wellantcollege uit Rijnsburg. De voorbereidingen onder leiding van Meesterbinder Ingeborg Kemperman zijn inmiddels in volle gang!
Naast de bloemenpracht zijn er speciale concerten, bruidsmode van Hillenius Couture en is er gelegenheid om het KathedraalMuseum, en andere hoogtepunten van de Nieuwe Bavo te bekijken. Daarbij mogen de nieuwe kunstenwerken van Jan Dibbets, Gijs Frieling en ‘kunstenaar van jaar 2017’ Marc Mulders niet onvermeld blijven. Er is tevens genoeg vrije tijd om op eigen gelegenheid de Haarlemse binnenstad te verkennen en te genieten van de sympathieke provinciehoofdstad.
Kortom een ideale gelegenheid om de Haarlemse kathedraal te bezoeken!

‘De Nieuwe Bavo Bloeit’ vindt plaats van vrijdag 21 tot en met zondag 23 april 2017. De Nieuwe Bavo BloeitDe dagtocht voor de opening van 21 april betreft een busreis (vanaf uw parochie).  U kunt zich tot 1 maart a.s. aanmelden (daarna is deelname afhankelijk van beschikbare in de bussen).
Deelname aan de reis bedraagt € 35,00 – incl. entree, koffie/thee en een lunch.

Meer informatie of voor aanmelding voor deelname:
www.denieuwebavobloeit.nl of neem contact op via NieuweBavo@gmail.com of Bibiana Massaro (06-42153248)

Bezoekadres:
Kathedrale Basiliek Sint Bavo
Leidsevaart 146
2014 HE Haarlem