• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In Nieuws

Gezinsviering in het teken van de Advent

Kinderviering 140504Beste allemaal,

Nu Sint Nicolaas weer vertrokken is naar Spanje, gaan we ons verder richten op kerstmis.

Aanstaande zondag is het al de tweede zondag van de advent en we nodigen jullie van harte uit om dat met ons mee te vieren. En we vieren ook nog een ander feestje; namelijk de verjaardag van onze pastoor! Dat betekent na afloop limonade en wat lekkers er bij!

We willen de kinderen vragen om zondag achter in de kerk te verzamelen en om met een lichtje mee naar voren te lopen. Aan het einde van de viering brengen we de lichtjes naar de kerststal die al bijna klaar is en die we gaan zegenen.

Dus van harte welkom aanstaande zondag om 10.00 uur!!

Namens de gezinsmisgroep,

Eric Fennis, diaken