• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In Nieuws

Bijbelcursus Genesis tot Jezus

Picture2In 8 bijeenkomsten de Bijbel opnieuw ontdekken!

De wereld van de Bijbel komt tot leven als je ontdekt hoe God de komst van Jezus op zoveel manieren heeft voorbereid. Ontdek Gods grote en vaderlijke plan, de rode draad, door de hele Bijbel heen. Je leert de Bijbel opnieuw te lezen vanuit het hart van de Katholieke Kerk. Deze cursus geeft je een verdiepende inleiding die de verhalen en personen tot leven brengen en je eigen geloof verdiept.

“Genesis tot Jezus” is ontwikkeld door Dr. Scott Hahn, professor in de VS, om iedereen de kans te geven om echt verder te komen in de Bijbel. Het is een rijke schat, maar vaak moeilijk te openen. In deze cursus ontdek je echt sleutels om mee verder te gaan.

Reactie van een deelnemer elders: “Een nieuwe wereld die voor me opengaat, waarvan ik geen idee had dat die in de Bijbel te vinden was, echt een openbaring!”

Inleider: Kapelaan Johannes van Voorst
Dinsdagen 19.30-21.30 uur
15 jan, 22 jan, 5 feb, 19 feb, 5 mrt, 19 mrt, 2 apr, 30 apr
Cursus zelf: vrijwillige bijdrage, werkboek kost € 17,50
Aanmelden: secretariaat.boaz@outlook.com
Cursus als geheel is natuurlijk het sterkst, maar voor één of een paar bijeenkomsten ook zeker welkom!