• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In Nieuws

Ook dit jaar weer Palmpasen stokken versieren in de Bavo!

Palmpasen BavoTijdens de hoogmis van Palmpasen versieren we de houten kruizen in de plebanie.

Kinderen vanaf drie jaar kunnen hieraan deelnemen, tot zes jaar graag onder begeleiding van een ouder. We delen de kinderen in twee groepen, zodat we ook het verhaal van de Intocht van Jezus in Jeruzalem met de kinderen kunnen lezen.

Voorafgaand aan de mis verzamelen we met de kinderen achteraan in de kerk. We lopen tijdens de processie met de nog kale kruizen mee de kerk in en gaan daarna naar de plebanie. Aan het einde van de viering komen de kinderen weer naar de kerk en worden de versierde kruizen meegetroond in de processie. Dat is altijd een mooi moment.

Deelname kost vijf euro. Voor een houten kruis en versiermaterialen en het haantje worden gezorgd. Graag opgeven via mariekebaijer@hotmail.com