• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In Nieuws

Vrijwilligers gezocht

klimnaarhetlicht-thumbNa de restauratie zijn we op zoek naar een meer duurzame bron van inkomsten. Dit om de exploitatiekosten van gas, licht, water en schoonmaak te kunnen bekostigen. Deze inkomsten zoeken we niet alleen bij de kerkgangers maar ook bij toeristen. Evenementen helpen ons de toeristen en andere geïnteresseerde naar onze mooie kerk te krijgen. Want we merken dat wanneer men eenmaal binnen is men pas ziet hoe mooi de kerk is.

Naast de extra activiteiten met Kerst, het Monumentenweekend en de Nieuwe Bavo Bloeit hebben jullie ook vast wel gehoord van de Klim naar het licht. Een brug tussen de twee torens moet echt een publiekstrekker worden. Hiervoor zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers. Meer weten? Mail dan naar info@rkbavo.nl of kom naar de vrijwilligersavond op 23 april!

Word jij vrijwilliger bij het gaafste evenement van Haarlem? Draag jij straks bij aan het succes van Klim naar het licht? Kom voor meer informatie naar de vrijblijvende vrijwilligersavond op dinsdag 23 april vanaf 19.00 uur in de kathedraal (Leidsevaart 146, Haarlem).

Vrijwilligers zijn het gezicht van Klim naar het licht: zij bemannen de kassa, scannen tickets en begeleiden bezoekers (op grote hoogte)! Help de Klim voor één dag, meerdere dagen of elke week, alles is mogelijk. We zien je graag op 23 april!