• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In Nieuws

Huiskamerconcert Lars Gerfen

flyer_Lars_Gerfen_vFinalDe christelijke singer-songwriter Lars Gerfen zal op vrijdagavond 25 oktober om 20:00u een huiskamerconcert geven in de plebanie van de kathedraal.

Lars (1984) is een singer-songwriter en schrijft krachtige Nederlandstalige songs. Het gaat van eenvoudige, verstilde en akoestische liedjes tot flink uitpakken met band en strijkers. Maar telkens staat de tekst centraal.

In 2015 en 2018 heeft Lars twee albums uitgebracht. ‘In dat licht’ en ‘Laat nou gaan’. Je zou hem kunnen kennen van de liederen ‘Ik zie uit naar de morgen’, ‘Alles wat ik nodig heb’ of ‘Dankbaar hart’. Deze songs worden veelvuldig gedraaid op Groot Nieuws Radio. Ook bracht hij eind 2018 het Adventslied ‘Morgen zal Ik er zijn’ uit met Reyer, met wie hij ook op Adventstour ging.

Medio 2019 kwam hij met de EP ‘Richt mij weer op’. Hierop staan 4 nieuwe Nederlandstalige songs aangevuld met een nieuwe akoestische versie van ‘Ik zie uit naar de morgen’. In september en oktober 2019 gaat Lars op huiskamertour in Nederland en België.

Van harte welkom, voor meer informatie en aanmelden: huiskamerconcert.bavohaarlem@gmail.com.