• Leidsevaart 146
  • 023 - 532 30 77
  • info@rkbavo.nl
In Nieuws

Sponsordiner 18 oktober

Credit: Architectenbureau Van Hoogevest.

Credit: Architectenbureau Van Hoogevest.

Stel je bent door gebeurtenissen in het leven er alleen voor komen te staan, doordat je bent gevlucht, arbeidsongeschikt, oud of dakloos bent. Vreselijk is dat, maar wat als je ook in die eenzaamheid moet sterven?! Wie organiseert er dan een laatste afscheidsgroet voor je? Is er überhaupt iemand die aan je denkt?

Voor de verzorging van de uitvaarten van mensen die in eenzaamheid sterven, zal er op vrijdag 18 oktober een sponsordiner plaatsvinden in de kathedrale basiliek Sint Bavo. U bent van harte welkom om rond 18:00 uur aan te schuiven bij dit driegangendiner voor het sponsorbedrag van €25,-. Met het opgehaalde bedrag verzorgd Stem in de Stad een uitvaartdienst voor de eenzaam gestorvene en zijn/haar nabestaanden.

Wilt u zich aanmelden voor het sponsordiner, stuur dan een mailtje naar Carolien Hoogenboom: carolien96@live.nl
Let op er is maar beperkt plek!